Mur og Flisservice AS - Din murmester i Bergen

Mur og Flisservice AS er ett murmester & entreprenør firma som er etablert i Bergen. Mur og Flisservice AS teller 8 murersvenner og 2 læregutter. Vi er en godkjent murmester og kan vise til mesterbrev i murerfaget.

Hvorfor velge en murmester som er godkjent mester

  • En murmester har solid fagkompetanse

  • En murmester har fag-/svennebrev, toårig murmesterutdanning og lang praksis i yrket sitt.

  • En murmester er en seriøs yrkesutøver. Mesterutdanningen er en formell videreutdanning for en håndverker innen eget fag, og gir høy kompetanse både som bedriftsleder og faglig leder.

  • En murmester leverer kvalitet. Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig bruk av teknikker.

  • En murmester ivaretar dine interesser som forbruker. En mester inngår skriftlige avtaler, også for mindre arbeider. Dette ivaretar både kundens og mesterbedriftens interesse.

    Kilde: http://www.mesterbrev.no

Hva utførere vår murmester av arbeid i Bergen

Vi utfører alle typer tjenester innenfor murerfaget som bl.a. muring, flislegging, skifer og gulvstøping. Vi påtar oss alt fra det minste service oppdrag til større prosjekter. Vi utfører også jobber som totalentrepriser, der vi tar med våre pålitelige samarbeidspartnere innen elektro, vvs og byggmester her i Bergen.Dette gjør at byggeoppdraget ditt går lettere, da du som kunde kun har 1 firma og forholde deg til, kommunikasjonen med de andre aktørene tar vi oss av.

Arbeidet vi påtar oss er for det offentlige, private og entreprenører. Mur og Flisservice AS har fått utviklet ett kvalitetssikrings system som aktivt blir brukt, dette systemet blir revidert hvert år. Som en murmester bedrift utfører vi arbeidet vårt med basis i lange håndverkstradisjoner og overholder dagens regelverk. Alle våre kunder i Bergen orienteres om alternative løsninger mht. pris og kvalitet.

HMS har vi et sterkt fokus på, noe som har gjort at vi ikke har hatt personskader eller andre ulykker i firmaet.
Fokuset på HMS har også bidratt til ett godt arbeidsmiljø, noe som har resultert i lite gjennomtrekk av ansatte i firmaet.
Mur og Flisservice AS er en godkjent opplæringsbedrift.

Har du et prosjekt i Bergen eller omegn – Ta kontakt med oss. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal bli en av våre fornøyde kunder