Fasadeoppussing – Fasade rehabilitering og vedlikehold av bygg i Bergen

En av våre spesialiteter er renovering av fasader i Bergen. Med vår arbeidsteknikk, bevares byggets originale uttrykk ned til den minste detalj. Mur og Flisservice as har lang erfaring med rehabilitering av bygninger i Bergen.

På fasadoppussing, jobber våre murmestere tett sammen med malere. Dette er viktig for å få et best mulig resultat på rehabiliteringen. For uten skikkelig murerarbeid som grunnlag blir en fasade aldri bra, og da hjelper det lite med maling. Det er ekstremt viktig å avdekke årsaken til at fasaden ser ut som den gjør før man begynner malerarbeidet. En nytt strøk maling vil kanskje kamuflere skaden for en liten stund, mens skaden bare forverrer seg under overflaten.

Hva må gjøres ved en fasaderehabilitering på bygg i Bergen

Fasaderehabilitering er i mange tilfeller en omfattende og krevende prosess. Det er også viktig å tenke på at arbeidet innen fasaderehabilitering skal bli 100% perfekt.
Også her er prosjektadministrasjon viktig med tanke på og oppnå optimalisert fasaderehabilitering.
Fasaderehabilitering koster mye penger samtidig som det er tidkrevende viktig for å opprettholde verdien på eiendommen. Av erfaring vet vi at grundig prosjektering av fasaderehabilitering resulterer i ypperste kvalitet. Et krevende fasadearbeid må utføres med riktige materialer av dyktige håndverkere. Dette kan vi i Mur og Flisservice AS og vi har mange fornøyde kunder i Bergen

Noe av arbeidene vi utfører innen fasaderehabilitering :

  • Rehabilitering av mur og betong fasader
  • Fasadepuss – enten det er systemoppbygging med isolasjon og puss, farget puss eller tradisjonell kalkpuss på verneverdige bygg i Bergen
  • Fjerning av maling på murfasader
  • Betongrehabilitering med preventive overflatebehandlinger
  • Rehabilitering av piper - Pieperehabilitering
  • Rehabilitering av baderom
  • Utfører kjerneboring
  • Muring av tilbygg
Klikk under for Prosjekter
Ønsker du mer informasjon om
Rehabilitering.
Ta kontakt med oss på telefon
91 60 86 08