FLISLEGGING AV BAD OG VÅTROM I BERGEN

 

 

Trenger du et murmester i Bergen som kan flislegging og gjør det med stor nøyaktig og kvalitet, er det bare å ta kontakt med oss i Mur og Flisservice AS.
Flislegging av bad og våtrom er et av kompetanseområdene vi har meget god erfaring på. Vi er en godkjent våtromsbedrift og vår utførelse dekker alt fra fliser på bad og våtrom, til større prosjekter med store arealer i Bergen.

Våre tjenester inne flislegging av bad i Bergen

Flislegging av bad og våtrom - Drømmer du om et nytt, vakkert og funksjonelt bad? Da kan en flislegger hjelpe deg. Vi har flisleggere klare for oppdrag. Ta kontakt med oss for mer informasjon
Utvendig flislegging - Der stilles støre kvav til rigtig utførsel når der skal fliselegges ute på for eksempel en balkong. Likevel kan kvaliteten varierer.

Flislegging på kjøkken - Tidligere har bruken av kjøkkenfliser gjerne vært begrenset til området mellom benken og overskapet. Men fliser på større områder av veggen blir i dag ofte den dekorative detaljen som bidrar til å gi et eksklusivt særpreg

Flislegging på gulv og vegg - Mange flislegger baderommet for å gjøre det vakrere. Det er viktig at fliser er lagt på den rette måten, slik at det reduserer muligheten for fuktskader. Gulvfliser kan legges i mange mønstre. De kan legges diagonalt eller de kan, legges slik at de stemmer med fugene på veggen.

Legge mosaikkfliser - Mosaikk kommer i mange varianter. De kan være basert på flere ulike materialer, men leggemetoden er likevel den samme. Mosaikken kommer med to løsninger; en med nett på baksiden og en med papir på forsiden. Vi i i Mur og Flisservice har god kompetanse på flislegging av mosaikkfliser. Ta kontakt for mer informasjon.
Totalentreprise i forbindelse med flislegging av bad i Bergen

Det kan ofte være slitsom å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal utføres.Vi planlegger og sørger for at de involverte håndverkeren utfører jobben som planlagt, til avtalt tid og pris.Ved å benytte Mur og Flisservice AS til flislegging av ditt bad kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig.

Våre kunder på legging av fliser

Vi utfører flislegging for kantiner, kontorbygg og industribedrifter, borettslag og private boliger. Hos oss treffer du motiverte flisleggere som sørger for at jobben blir utført til avtalt tid og pris. Basert på jobben som skal gjøres finner vi de personene som er best egnet til å utføre ditt arbeid.

 

 


Klikk under for Prosjekter
Ønsker du mer informasjon om
Våtrom og flis.
Ta kontakt med oss på telefon
91 60 86 08